recenzie vALLuntară la șoseaua cățelu 42

You may also like...

40 Responses

 1. Malina spune:

  In concluzie, merita un copac 🙂

 2. Miruna spune:

  Deci sa puna la loc copacul din care a fost facuta hartia 🙂

 3. Alice wonders spune:

  Orice pentru copacei!

 4. carmen spune:

  am citit-o si eu si mi-a placut, apoi am cautat autoarea, speram sa mai gasesc ceva despre ea : http://www.liternet.ro/autor/3821/Alina-Nedelea.html

  mi-a parut extrem de reala si usor de digerat

  • mara spune:

   Eu nu cred că a mai scris altceva. Și nu cred nici că poate mai mult decât a-și povesti viața așa, blog-style. Părerea mea, desigur, poate că greșesc…

 5. AdiCriBar spune:

  frumoasa actiune…sustin cu drag! 🙂

 6. Anca spune:

  Merci de recenzie, mi-a placut. Poate n-am sa o cupmpar dar cu siguranta pot ajuta la un copac.
  Buna treaba

 7. multumesc pentru comentariu, dar cartea nici eu nu cred ca o sa o cumpar 🙂

 8. Butterfree spune:

  eu as citi-o pe drum… dar, cum nu am de facut drumuri de una singura…

 9. Anonim spune:

  un copac ,un copac

 10. lmd spune:

  da, da, nu stiu cartea, dar recenzia mi-a placut!

 11. Memeea spune:

  N-am pus mana pe nici o carte cu subiect de genul asta care sa-mi placa. Is scrise simplist, cu valoare literara minima , spre 0. Mai bine citesc din clasici..zic :). Imi place insa felul in care ai scris recenzia, isi da seama omu' despre ce e vorba. Hai cu copacelu'! a se scuza cacofonia 😀

 12. Ioana spune:

  Eu nu am citit-o, dar cred ca esti prima care arunca si un ochi critic asupra cartii. In general era foarte ridicata in slavi! O s-o iau si eu daca mai merg cu trenul:)

  • mara spune:

   N-am citit nimic despre înainte să pun mâna pe ea, am văzut doar c-o prezenta omul ăla cu cartea la pro și mi-a plăcut titlul. Dar, na, dacă n-ai mai venit până acum în contact cu genul ăsta și nici n-ai avut vreodată tangență cu viața de cartier, te poate entuziasma într-un fel.

 13. hoi polloi spune:

  "slobodă la gură, dar haioasă și cu inimă mare, optimistă și simplă, fără prea multe frământări existențiale." – pai asa si tu ai putea scrie o carte, ca ai toate datele, plus antrenamentul blogarelii.

  • mara spune:

   Hahaha, fiecare dintre noi! :))) Uite, chiar am s-o fac, numai că DUPĂ ce ajung actriță. E drept, nu știu dacă mă mai primesc la atefe la vârsta mea, dar eu pot să încerc, nu-i așa? :)))

 14. ileana spune:

  Si eu am citit comentarii numai de bine despre aceasta carte si am zis ca as vrea sa o citesc. Chiar si dupa comentariul tau, tot as vrea sa o citesc :)) Tre sa o cumpar si eu la un moment dat. Si nu in ultimul rand, hai cu copacuuuu'!!!

  • mara spune:

   Normal, orice treabă controversată trebuie cercetată personal, ca să-ți formezi o opinie. Că doar nu înghițim păreri de-a gata, nu? :)))

 15. Anonim spune:

  Copacel, copacel:)

 16. Anonim spune:

  Cred ca merita citita.Oricum copacelul merita plantat.

  • mara spune:

   Orice merită citit. Când eram mică, mama îmi zice: "Mara, citește, citește orice, tot timpul, reclamele de pe stradă, chiar și-un bilet de autobuz!" Pe-atunci o credem nebună, acum îmi dau seama că avea dreptate. 🙂

 17. Anonim spune:

  Copacii sunt cool! Hai ca incerc si cartea..
  Nina

 18. vio spune:

  io crecă trebuiau să precizeze că ale tale comentarii nu se socotesc, în caz că aşa e… acţiunea e drăguţă, îmi place cum ai scris, am comentat, hai cu plantaţia! 🙂

  PS mai ştie cineva, se mai plantează un copac la mariaj? (era o taxă pe vremuri, nu plantai tu pe bune)

  • mara spune:

   Da, da, sigur nu se socotesc, că atunci aș putea comenta numai eu preț de vreo partuj' de comentarii și cred că n-am făcut nimic, nu? 🙂 Da' mie tot îmi vine să dau din degete pe ici, pe colo, pe la răspunsuri, că tot e duminică dimineață și am timp.

   Nu știu cum e cu copacii taxați la mariaj, Max tocmai a plantat o fasole la el în cameră (deși nu s-a însurat) – crește repede și, dacă ai noroc, poate e fermecată, ca-n "Jack și vrejul de fasole". :))))

 19. Anonim spune:

  Am citit un fragment din carte pe Atelier LiterNet si e asa cum spui tu. Tot pe LiterNet citesc articole d-ale autoarei.
  Mihaela

 20. Ioana spune:

  Comentariu si de la mine, sa se faca de 3 copaci!

 21. Anonim spune:

  O carte pentru care trebuie sa detii un stomac cu adevarat tare. Personal, am gasit-o absolut dezgustatoare si am cedat nervos dupa circa 80 de pagini. Este una dintre putinele carti de care imi pare sincer rau ca am cumparat-o 🙁
  Felize

  • mara spune:

   Ei, acuma depinde și unde ți-e ștacheta, mai sus, mai jos… Că decât să citești ziare de scandal în tren, mai bine o carte, nu? :)))
   p.s. am norocul să posed un stomac beton! 😀

Lasă un răspuns