altă măreață afacere

You may also like...

18 Responses

 1. Monica spune:

  Păi, nu, Maxone! Acuma se scade din tăiatul unghiilor de către mămică! După ce ajungețăi pe zero eventual!

 2. Anonim spune:

  Vezi sa nu inceapa sa se si tunda singur, ca pentru chestia aia o sa te taxeze cu 50 de lei!
  Maria

 3. Lulu spune:

  cum sa nu-l iubesti? 😀

 4. Anonim spune:

  😀 tare Max :-DDDDDDDD
  miki

 5. Ioana spune:

  Mi-l imprumuti putin sa mearga in locul meu la sedinta cu parintii?

  • mara spune:

   Hahaha, da, să le povestească el ce greu se câștigă zece lei! (și-a tăiat unghiile din carne, a zis că nu mai face una ca asta niciodată, să i le rezolv tot eu…)

 6. AncaT spune:

  mama ce afacerist e!! cind creste mare vrea sa se faca businessman cumva? haha

  • mara spune:

   Clar. Orice, dar să fie cu bani. Când i-am explicat că poți face bani din orice dacă ești bun și te duce mintea, a zis că vrea om de afaceri…

 7. Strumful spune:

  Ce face cu banii pe care ii strange? E dragut, Iulia mea zice mereu ca ea e saraca, nu are bani:D, dar nici nu cere, inca.

  • mara spune:

   Îi economisește într-un portofel. Zilele trecute s-a uitat în portofelul meu, îi spusesem eu că poate să-și ia un leu din el: "Ia, uite, aici ai o sută de leeei…. și aici ai una de cinci și una de zece… niște mărunțiș… ce săracă ești, ești mai săracă decât mine, săraco!" :)))))

 8. ileana spune:

  Sincer n-am mai intalnit copil atat de inventiv ca Max… In ceea ce priveste produsul de bani, evident. Si ce face cu ei? Adica is curioasa cum alege el sa ii cheltuie, daca se chinuie atat de mult sa-i stranga…

  • mara spune:

   Momentan trage cu ochiul la un mobil nou, se uită pe siteuri și compară prețuri. Nu prea se pricepe el să citească detaliile tehnice, dar știe sigur că vrea să fie mare, negru, fără colțuri rotunjite, cu touchscreen, să facă poze, filme și să aibă jocuri. Și să nu-i depășească bugetul de 450 de lei (parcă).

 9. Ada Demirgian spune:

  Da, am sa-ti dau 10 lei. Apoi te rog sa vii la masa. De azi, cina e 15 lei, micul dejun 8 lei, pranzul 25 ca primesti si desert. Pentru calcat si spalat rufe negociem altadata.

  • mara spune:

   Da, sunt cam fraieră uneori, mă ia pe nepregătite. Oricum, faza cu mancarea nu merge, dimpotrivă, m-ar plăti el pe mine să nu-l mai pun să mănânce… de călcat, nu călcăm în familia noastră… de spălat iarăși, băiat fiind, nu-l deranjează să poarte aceleși haine o săptămână… Tot calculatorul e de bază: taxă de joc, 15 lei ora. :))))

Lasă un răspuns