tendoane, termopane și telenovele

You may also like...

7 Responses

  1. Miruna spune:

    Functioneaza, s-au gasit si frati si amante si amanti, di tati :)))

  2. Tommy spune:

    Dar o sera plus salon de fumat? Asta am facut eu anul trecut,am balcon inchis si l-am umplut de flori si verdeata, trei scaune cu unul pe post de masuta, si sa vezi ce placere dimineata sa-ti bei cafeaua si sa-ti fumezi tigara la aer curat, cu flori in jur.. Anul asta am planuri si mai si, mi s-a pus pata pe o masuta rabatabila, montata pe perete, ar prezenta de o cina romantica pe balcon, pe-nserate cand da racoarea..cu jardiniere la geam, pline de petunii, ba nu!, busuioc, ca e aromat si merge si-un smoc in salata ..vorba ta, cate posibibilitati:D

  3. Orteza de care ziceam eu imobilizeaza si degetele. Si eu am tot prestat esarfe si prostii doi ani si nimic. Nu e la fel. Si dupa ce mi-am linistit prima data zona aia, a fost mai bine mereu. Evident evit trigger-urile, dar tu deocamdata n-ai cum pentru ca trebuie sa ridici copila mica.

    Si eu mi-am gasit fratii vitregi pe FB. Unul m-a acceptat unul nu, deci "precizie" de 50% :)))) Oricum, nu aveam cum altfel sa iau legatura cu ei asa ca…zic mersi de cel pe care mi l-am gasit. Tot dupa tata!

Lasă un răspuns