dragă veroiule!

You may also like...

10 Responses

 1. Ioana spune:

  Sa stii ca data de 15 a fost cu noroc pentru mine… 😀

 2. Eva spune:

  "Draga Mom,
  Acum, nu ma intelege gresit…abia astept si eu sa ma cocot la tine in brate si sa ma infing in tzitzi…chiar ma pregatesc pentru asta, si sunt aproape gata! Stau in cuibusorul asta de cateva luni, nah, m-am atasat de el…nu mi-e chiar usor sa ma despart. Numai ca, in momentul asta m-ai confuzat un pic…sper totusi sa ai un simt al umorului foarte dezvoltat, si sa faci misto de mine (ca si frate-miu), chiar nu ma supar; dar daca asa te-ai hotarat tu sa ma inviti sa ies…nu stiu, mi-e asaaa, nu stiu cum. Lasa-ma sa mai meditez o zi, doua, si promit ca ies. Oricum am primit ordin de evacuare si indiferent de conditiile de la voi (daca totusi nu glumesti, si-i chiar asa cum zici), sunt sigura ca nici n-o sa le observ, din cauza de prea multa dragoste inconjuratoare.
  Love ya too, kiss ya too!
  Vera"

  • mara spune:

   Hahahaha, da, ai dreptate, nici n-ai să mai vezi nimic de-atâta dragoste 🙂 Iar in no time o să înveți și tu să faci mișto de noi. ni se trage de la altitudine 😉

 3. Ceska777 spune:

  Eu zic ca face fata doar e si fata ta….

 4. Degetica spune:

  bre mamo,
  cut the crap. Degeaba incerci sa ma duci cu vorba, oricum eu o sa fac regula. Pana si mosntru o sa se dea pe brazda. Sa n-aud pe unu ca sufla in preajma mea. si daca vrei sa stii, la iarna n-ai decat sa ma duci in manduca, sau marsupi plus, sau luna. Ca de la alea nu doare spatele nici pe bietele cu hernie de disc ca taicamiu. dar nu te stresa, mai vedem noi atunci.
  Acestea fiind zise, lasa-ma sa mai dorm si eu un somn linistita,c a dupa ce aterizezla etaju 10 nu se stie.
  Hai pa si pe curand.
  Fie-ta Vera.

  PS. Majorat club e naspa. O sa fim retro hippy, in varfu muntelui. Cum iti convine mai bine?:D

 5. Anonim spune:

  s-ar putea ca monstrul cu coada si mustati sa fie cel mai dragut. imi povestea cineva odata ca avea un motan tare afurisit. in top 10 al motanilor afurisit. si nu l-a dat cand a aparut copilul. si facea copilul ce voiau manutele lui din motan si asta nu zicea nici macar miau. cand simtea bietul ca i se umple paharul, doar s-ascundea. n-a pus o gheara pe pielicica bebelului; iar cand dormea (de copil vorbesc), motanu' statea de paza. l-ar fi halit si pe chuk norris daca s-ar fi atins de copil.
  fratelo si-a facut majoratu' la dunare la picnic (acolo locuiam, intr-un mic oras de pe malul ei), cu fripturi la gratari, beri la rece in fluviu, chec facut de mama si cu parintii la cateva tufisuri distanta, sa lase "copiii" sa se distreze, dar sa vegheze sa nu se intample vreo neintamplata.
  lasa, vera, c-o sa fie bine, sa stii. eu mi-am dorit mereu un frate mai mare. am avut doar unu' nitel mai mic. bun si-asta. fratii fac bine la sanatate, sa stii.
  ady

  • mara spune:

   Ciudat e că motanul doarme numai pe lângă mine de la o vreme, în orice cameră m-aș muta. Sigur, tot eu sunt cea care îl hrănește, îl ceartă, îl pupă și-l mângâie, apoi îl ceartă din nou…

Lasă un răspuns