știri din cavernă

You may also like...

3 Responses

 1. mariamirabela spune:

  Aragazul e de baza, il foloseam intensiv in toamna pana se dadea caldura. Neaparat cu geamul crapat la bucatarie sa nu murim cu totii.

  Dar totusi, in fiecare zi sa te speli pe par? Dar de ce? Oricum, sunt de acord cu tine: a bad hair day iti darama toata ziua, fie ea la cald sau la rece. Si ma uit la mine cand spun asta, la mine care stau in tricou.

 2. Eva spune:

  puteti sa treceti pe la adresa ta din buletin sa faceti o baie:) pe bune! trebuie sa fie groaznic, nici nu vreau sa ma gandesc… va pupam si va asteptam cand vreti.

 3. mara spune:

  @mariamirabela: nu, nu ma spal zilnic pe par, voiam sa ma dau mai curata decat sunt :))) cam o data la trei zile, ca dup-aia nu mai sta neam! dar in restul zonelor corporale cam am nevoie zilnic de apa calda 😀
  @eva: sarumana, probabil ca asta ar fi fost pasul urmator, sa bat pe la usile prietenilor, cu sau fara invitatie :))) oricum, doamna de la radet s-a tinut de cuvant si de-atunci merg toate caloriferele la maximum, apa calda curge intr-o veselie, totul ca sa-mi scot parleala pe zilele trecute. sunt curioasa cat imi vine factura…

Lasă un răspuns