Dr. Izgubill

You may also like...

2 Responses

 1. Fata din poza spune:

  In copilarie am vazut multe pisici ranite care si-au revenit – pe vremea aia nu se putea sa iti duci pisica la veterinar, cel putin nu la tara (anii '80).
  Una dintre ele a cazut intr-o groapa cu var fierbinte si s-a transformat intr-o rana vie, pana si ochii ii iesisera din orbite, a fost ingrozitor. Lingandu-se, si-a revenit in cateva luni. Nu mai arata "ca noua" dar blana i-a crescut la loc, vedea, mergea, isi facea "meseria" de pisica vanand soareci si a mai trait multi ani dupa accident.
  Alta a fost sfasiata de caini, dislocandu-i-se un picior – era pur si simplu dezlipit de corp. Mama a dus-o in fanarul bunicii, o hranea zilnic, pisica nu putea cobori de acolo asa ca a ramas cateva luni, s-a lins si s-a vindecat singura, a fost incredibil… De-asta se spune probabil ca pisicile au sapte vieti. Sper sa fie si cazul lui Izgubil 🙂
  Ah, imi amintesc ca mama avea o alifie de propolis cu care le-a uns ranile, pisicile o lingeau dar propolisul e cicatrizant si a ajutat, poate gasesti la o farmacie naturista si poate au asa ceva, sau alifie de galbenele, nu ii poate face rau.
  Pupici mustaciosi si pisicesti si o zi buna!

 2. mara spune:

  apăi medicul a zis să nu-i dau cu nimic pe rană. așa că nu-i dau. oricum ar ajunge totul în stomac în secunda doi.
  …mi-ai amintit de alte povești sinistre, din copilăria mea, cu pisici aprinse cu bricheta sau aruncate de pe bloc de către golanii retarzi ai cartierului. tot prin anii 80… of!

Lasă un răspuns