suferință

You may also like...

10 Responses

 1. Laruca spune:

  Of, asta ce inseamna, daca nu se reface genunchiul? Ca o sa aiba tot piciorul teapan, drept? Am mai vazut o pisicuta asa, nu stiu cum sa explic. Dar pisicuta aia avea o viata fericita si nu parea sa o deranjeze prea tare, o sa fie bine si Bil dupa ce se acomodeaza. Sanatate si nervi tari in continuare x

 2. darias spune:

  Bine ca este mai bine , o sa fie bine , important este ca a reusut sa treaca de operatie si tot raul de acum spre bine , este un norocos ca te are alaturi si l iubesti asa mult.

 3. roricelli spune:

  Buna Mara! Sunt Roua, ti-am mai scris cand vroiai sa dai pisicii, in fine. Ideea e ca eu sunt la med vet in anul 1 iar propunerea mea era sa-mi dai, daca ai, o varianta digitala a radiografiei sa le arat profesorilor de la facultate, cine stie, poate e rezolvabil si genunchiul totusi.

 4. andra dd. spune:

  Ce ti-e si cu pisicile astea…nu vor sa fie imblanzite…se vede ca tanjesc dupa viata lor de pe vremurile cand nu aveau stapani.
  Mara, faci si ai facut tot ce tine de tine. Animalele, din cate stiu, se vindeca mai usor si mai repede decat oamenii. Prietenii ar trebui sa stie de ce 🙂 Si-apoi, suferinta e parte din viata, nu?

 5. Evergreen spune:

  🙁 eu am plans din cauza lui Socrate dupa ce l-am castrat cand l-am vazut trezit din anestezie…

 6. mara spune:

  @laruca: nu cred ca factorul estetic ne deranjează. mi-e să nu facă complicații mai încolo sau săl doară toată viața sau ceva de genul ăsta…
  @roricelli: am radiografia aci pe birou, dar nu prea știu cum s-o fac digitala 🙂 ei, oricum ar fi, important e ca traiește și că se mișcă.
  @andra: mă bucur că mă înțelegi 😀
  @evergreen: da, și eu mă înduioșez când văd animale suferind, lucru speculat din plin de dânsele :)))

 7. @ roricelli: tu esti roua s? cum pana mea ai ajuns pe blogul asta madame? hehehehe
  Mica-i lumea asta!!!

 8. Laruca spune:

  Mara, nici nu ma gandeam ca nu-l mai iubesti daca ramane sontorog 🙂
  Din experienta mea recenta cu radiografiile, ai putea fie sa o tii la lumina (fixata pe un geam, de exemplu) si sa ii faci o poza la rezolutie mare, fie sa o scanezi cu un scanner obisnuit.

 9. roricelli spune:

  @Andreea: Da, eu mi-s. De pe blogul tau am ajuns aici. Aveai o "reclama" cu oferta de pisici si mi-a placut cum scrie Mara.
  @Mara: daca ai un scanner sau stii pe cineva cu un scanner e simplu.

 10. @ roricelli: uh, habar n-aveam ca te indeletniceai cu citit de bloguri.
  Welcome ca sa zic asa! Imi dai voie Mara da?
  Ce mai face Izgubil? What's new?

Lasă un răspuns