braveheart

You may also like...

5 Responses

 1. sultana bp spune:

  of doamne! cita forta la 5 ani. niciun copil n-ar sta la analize pentru o jucarioara, e clar ca are un altfel de zid in el. si cita sensibilitate. mi se umezesc si mie ochii.

 2. Laruca spune:

  Copilul tau kills me 🙂

 3. mariamirabela spune:

  Oooo, la 39 i-a scos acul? Si nu a miscat nici un milimetru? Pai si eu cred ca strang un pic din ochi si din dinti cand stiu ca urmeaza intepatura. Max este un amestec minunat de forta si gingasie. Imi este tare drag!

 4. mara spune:

  @sultana: nici mie nu mi-a venit sa cred ca a fost chiar în halul ăsta de cooprant. dar și-l dorea foarte tare pe boost și am speculat aceasta slăbiciune 😀
  @laruca: me too
  @mariamirabela: nici o jumatate de milimetru. se uita fix la sângele care curgea prin seringa si numara. ii tremura doar glasul un pic si pentru o secunda m-am temut ca poate lesina, dar nu. el numara si se uita fix la ac. aproape ca mi-a parut rau ca n-a facut macar un pic de mutre, cum e normal pentru un copil.

 5. Si Philip a fost la fel sa stii. Acum cateva luni ne-am dus la Emilia Irza sa-i fac niste analize si l-au intepat in mana. Tot 3 eprubete au umplut si la el. S-a uitat, n-a schitat nici un gest, nici o grimasa. Iar eu eram alba ca varul si mai aveam un pic si ma scurgeam pe-acolo de emotie. Asistentele erau crucite, au zis ca nu li se intampla prea des asa ceva.
  El nici la vaccinuri nu zice nimic. Nici macar o grimasa nu vezi pe fata lui. Avem doi breivharzi.

Lasă un răspuns