Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte

You may also like...

5 Responses

 1. luminitza spune:

  hahaha!ce misto ti-a copt-o!asa era azi sa-mi fur o cazatura, cand brusc si pe nepregatite alt animal, de data asta un cal, a luat-o la galop, just like that, pe nepusa masa, cand ne plimbam prin padure, civilizat, calaretii, la pas, unul in spatele celuilalt.inca nu m-am prins, o fi vazut campul liber si verde si i s-a facut chef de rezvratire sau ce-o fi fost in mintea lui?!am reusit sa trag de fraie la timp cat am putut, pinteni in coaste, urlete, ma rog tot tacamaul si-am reusit sa-l strunesc…this time:-)
  cu animalele nu te pui si nici cu ce le cloceste mintea!
  schimba sapunul cu gel, zic si eu…da' cine stie la ce l-o mai duce mintisoara data viitoare!

 2. deea spune:

  Vai Mara, am ras cu hohote! Demult nu am mai ras asa…Bine, dincolo de comicul situatiei, tu ai un stil atat de aparte si savuros de a scrie, incat nici nu se putea sa iasa decat ceva superb.Iti citesc blogul de cateva luni, si m-am hotarat sa-ti spun acum ca, efectiv m-am indragostit de felul tau de a scrie.
  Cu mult drag, Diana-
  o ,,cititoare,, pana acum,din umbra

 3. mara spune:

  @luminitza: trăiesc cu dușmanul sub același acoperiș…
  @deea: mă bucur că te-ai amuzat. ei, mai am și eu zile bune, în care chiar am chef de scris. că în ultima vreme m-am puturoșit rău de tot.

 4. Laura Frunza spune:

  Concluzia? Sapun lichid pe viitor :-)))) Eu nu mai folosesc batoane de sapun de ani de zile 🙂

 5. Cristina spune:

  Ha ha. Desi nu am fost in pericol nicio secunda, mi-am amintit acum de unul din motanii mei (au fost mai multe pisici de-a lungul timpului, salvate si deportate la mama) care era in calduri si nesterilizat si care a facut pipi pe doua volume din Drepturile reale. O vara intreaga am stat cu cartile la aerisit. Bine ca n-am avut restanta vara aia.

Lasă un răspuns