trotineta

You may also like...

17 Responses

 1. Degetica spune:

  unii sunt doar carcase. pur si simplu niste cutii umblatoare.

  Nu mai comentez ca ce a facut ea de total de reclamat la OPC, banul e ban in orice forma.

  baba comunista frustrata.

 2. mara spune:

  @degetzica: așa mi-a zis si george, că trebuia să spun la opc și s-o reclam, dar nu mi-a trecut prin cap atunci. plus că nici n-aveam numărul lui opc în agendă 🙂 iar max voia trotineta cât mai repede.

 3. Irina spune:

  Vai, şi mie aproape mi-au dat lacrimile la birou de la povestea voastră! Bravo domnului din Obor şi bravo că nu te-ai lăsat descurajată de toate caprele care nu dau nici o ceapă degerată pe munca pe care o fac.

 4. Gubi spune:

  Felicitari! Te citesc de mult, dar acum chiar trebuia sa-ti spun ce mult imi place uneori cum reactionezi! Mare noroc are Max cu asa o mama grozava!

 5. Monica spune:

  m-am enervat si am lacramat, povestea e de OPC, intr-adevar.
  cum lucrurile ar trebui sa se schimbe, daca iti faci timp, poti reclama povestea pe site la ei.(nu stiu cu ce rezultat, insa. poate iti vor cere martori sau nu stiu ce. eu le-am scris candva ca ma enervau tantile din colentina care imi atingeau painea cu mainile cu care ating banii. si cica s-au dus ei in inspectie si nu au constatat nimic:)

 6. Laruca spune:

  Absolut incredibil. Am avut si eu o data un circ cu "nu primim maruntis" dar din fericire era o nota de plata la un bar si eram in pozitia de a spune sau ii luati pe astia sau plecam fara sa platim. Which felt goooood 🙂
  Si eu ma alatur taberei OPC – banii sunt bani si in monede de un ban – auzi tu, nu lucram cu maruntis! Imi fierbe creierul.

 7. alina spune:

  Mi-au dat lacrimile.
  Vita aia nici macar nu e vina ei, sunt atatia indobitociti acolo incat nu poate decat sa-ti fie mila de ei.
  Dar ce grozav cand mai vezi si unul intreg la minte si la suflet!!

 8. Simona spune:

  Ma repet, ca toti dinaintea mea: am si plans, dar m-am si bucurat. Bucuria lui Max a inecat amarul experientei. Pacat de asa oameni care nu stiu sa se bucure de copii. Dezamagirea unui adult e o chestie, dar sa dezamagesti un copil e de neiertat, ei sunt atat de usor de facut fericiti…

 9. mara spune:

  @everybody: Când mi-au dat lacrimile în magazin îmi venea să-mi trag două palme și-un șut în fund, ce-i cu slăbiciunea sta de doi lei, tu trebuie să fii tare, nu să te lași învinsă de o vânzătoare. Dar acum, când văd și alte plângăcioase în jur 🙂 mă gândesc că nu sunt chiar nebună, poate că e normal…

 10. madlen spune:

  bai.. unde la obor?? ca ma ma duc eu cu o hirtie de 5 mil si o pun sa rascoleasca tot raionul de jucarii pe principiu.. da mai mari aveti.. da mai mici nu sunt.. da aia din spate pe roz ce e.. etc.. si la final ii zic ca nu am ce sa aleg din marfa aia.. ca nu am copii dar ma plictiseam si nu aveam fata de cine sa fac pe desteapta.. si sa vina sefu` ei sa ma pling ca nu ma trateaza cum trebuie.. ca s-a uitat urit la mine si nu a stiut sa ma faca sa cheltuiesc cei 5 mil in magazinasu` lui.. OPC-ul ma-mii ei de permanenta!!

 11. mara spune:

  @madlen: hahaha, mi te și imaginez :))) păi, dacă ai fi fost tu acolo, numai să ridici din sprânceană și nu cred că îndrăznea să cârâie. fereasc-o sfântu să deschizi și gura, că cred că nu-și mai revenea niciodată :)) da, da, ar trebui să facem asta o dată, eu să stau pitită după tine și să-mi râd în pumn…

 12. Sa stapineasca Max sanatos si sa rupa trotuarele cu trotineta noua.Asta sta si la noi pe lista:).Cit despre intimplarea cu maruntisul no comment,ci Romania e tzara tuturor posibilitatilor:)

 13. Camelia Bucur spune:

  dude, cum poti sa faci aşa ceva doar pentru că e vorba de mărunţei? până la urmă, banii sunt bani, în orice formă ar veni:-l

 14. anatati spune:

  diese Ziege :))))) absolut bestial.
  Dragul de Max, mi-l şi imaginez cu trotineta lui cea nouă…

 15. mara spune:

  @mamica: mulțumim, florina, deja le rupem 🙂
  @camelia: așa gândeasc și eu, dar doamna cu pricina se pare că era de altă părere.
  @anatati: mi-ar fi plăcut ca max să-i fi arătat și degetul mijlociu în trecere, dar m-am gândit că e totuși prea devreme să-l învăț așa ceva :))))

 16. Anonim spune:

  faptul ca vorbesti o limba straina te ridica pe o treapta mai sus pe scara evolutiei? puteai sa traduci si in ROMANA ……

  • mara spune:

   Acuma, că zici… s-ar putea să ai dreptate :))))
   Glumesc. Dar era o vreme când blogul nu era așa popular, mulți știau germana și nu era neapărat nevoie de traducere. Între timp, patru ani mai târziu, pun și traducerile.
   Dar să știi că-mi surâde mult teoria ta cu treapta mai de sus pe scara evoluției. :)))

Lasă un răspuns