schimbare de etaj

You may also like...

12 Responses

 1. Corina Gligor spune:

  sintem aici…
  si-am fost si zilele astea, si vom fi si pina miercuri si, mai ales, de miercuri incolo…
  poate e asa rau in salon, fiindca va fi bine miercuri… stii tu, legea compensatiei…
  nu te plinge, lasa babele sa vorbeasca ca umblu golul din cap si suflet dinainte de operatii… plus ca vei ride luni in sit de "perlele" pe care ti le vei aminti.
  curaj, Doamne ajuta!
  te pupam

 2. mara spune:

  @corina: multumesc 🙂 si abia astept sa ies din spital cu tolba plina de povesti (morbide, haha). e un experiment si asta, o incercare, o chestie prin care unii oamenii trebuie sa treaca pentru a deveni mai… buni, poate. sau mai altfel. sau pur si simplu pentru a vedea si alte parti ale vietii.

 3. Petraluca spune:

  Pai sigur ca suntem aici, mereu, si cand esti bine si cand nu… si abia ce ne-am facut incalzirea saptamana trecuta cu tinutul de pumni… nu e greu deloc, poti conta pe noi toti. Nu suntem chiar asa de virtuali cum parem. O sa te tinem de mana maine, o sa-ti fredonam melodiile preferate… si o sa treaca repede.

 4. mariamirabela spune:

  Si eu sunt aici, langa tine! Si am fost si zilele astea si voi fi si maine si miercuri! Curaj! Te asteptam acasa!

  In ceea ce priveste jegul, scrie-i domnului Oprescu la sorinoprescu.ro si intreaba-l ce parere are. Poate in campania asta are timp si de o vizita la spital ca si acolo sunt votanti, nu?

 5. mariamirabela spune:

  Hmmm, acum am vazut ca nu mai este el directorul spitalului. Nu-i nimic, nu strica sa afle parerea ta despre sectia la care este medic primar chirurg si profesor universitar.

 6. mara spune:

  @petraluca: ce dragutz ar fi sa pot asculta melodiile mele preferate tot timpul… mersi
  @mariamirabela: faptul ca e jeg nu e nimic. faptul ca de ieri de la pranz de cand m-au transferat nu mi-au facut inca niciun tratament desi trebuia, scria in fisha, si am anuntzat de doua ori, asta mi se pare nasol. plus ca n-am voie sa intrerup. noroc ca am pus mana pe fisha de obs dimineatza si le-am aratat cu degetul unde scrie ca TREBUIE. discret si zambind, desigur, ca nu pot face scandal, sunt la cheremul lor.

 7. Carla spune:

  Este infioratoare incompetenta unor cadre medicale din sistemul nostru medical… 🙁

  Te rog sa te faci bine repede, doar ca sa le faci proastelor in ciuda! 🙂

 8. mara spune:

  @carla: am inteles ca ma vor tine 1-2 zile la reanimare, intubata si sondata, legumitza adica. in a treia cica imi scot furtunurile din mine, apoi si drenele. una peste alta, sper ca duminica sa pot deschide laptopul…
  totul e sa nu ma uite careva prin vreun coltz in acest rastimp 😉

 9. Degetica spune:

  mara, nu poti vorbi cu dr tau, sa-ti faca alea tratamentele? Doane ajuta, ma gandesc la tine, toate gandurile bune pentru tine, maine si pururi.

 10. Simona spune:

  Aici suntem, alaturi de tine! Capul sus si tine minte tot ce ti s-a parut nashpa, sa ne povestesti si noua dupa aia si sa facem misto impreuna de babele tale! Te asteptam inapoi cat mai bataioasa!!! Sa ai grija de tine!

 11. loristiuj spune:

  un gând bun şi de la Iaşi 🙂

 12. Ceska777 spune:

  Prezenti si noi! Si stam aici pana ne gonesti, ok?

Lasă un răspuns